Secretarul general al PSD Liviu Dragnea este de parere ca Adrian Nastase trebuie sa se decida daca va candida sau nu, pentru ca altfel s-ar putea sa nu mai fie luat in serios.

"Nu stiu daca a fost gluma, initial. Pana la urma Adrian Nastase este un om extrem de bine pregatit, un om cu foarte multa pregnanta politica si cu foarte mult simt al umorului, cred ca la un moment dat trebuie sa decida - candideaza, nu candideaza pentru ca s-ar putea sa nu mai fie luat in serios la un moment dat", a declarat Dragnea, intrebat cum i s-a parut gluma lui Adrian Nastase de luni, din timpul Comitetului Executiv National.

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, le-a sugerat luni colegilor sai, in cadrul CEx ca nu va candida pentru presedintia PSD, insa dupa ce informatia aparuse deja in presa a revenit asupra afirmatiei, spunand ca a facut "o gluma", au declarat pentru NewsIn surse din partid.

In contextul discutiilor despre functia de presedinte al PSD, Nastase a luat cuvantul si i-a anuntat pe cei din CEx ca nu va mai candida la functia de presedinte. "Ca sa va linistesc, va spun ca nu candidez", a spus fostul premier. Ulterior, in sala de sedinta a aparut informatia ca unii ziaristi au publicat deja "pe surse" anuntul facut de Nastase. "Va anunt ca am facut o gluma in legatura cu ce am spus mai devreme", a replicat presedintele CN al PSD, pentru a contracara materialul din presa.

Mai multi participanti la sedinta au declarat pentru NewsIn ca sunt de parere ca Nastase nu a hotarat inca ce va face si de aceea a tinut sa ironizeze informatiile aparute pe surse si sa pastreze o anumita ambiguitate in legatura cu intentiile sale.

Ulterior, intr-o conferinta de presa, liderul social-democrat a fost intrebat despre acest. "Eu am vrut sa fac un test si a reusit destul de bine. Am vrut sa vad in cate minute ajunge o informatie din aceasta sala la presa. A durat doua minute", a explicat Nastase, care a adaugat cu ironie ca presa a "iesit bine" din acest test, dar "mai ales" colegii lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.