Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat luni ca el este intodeauna in tabara castigatoare, dar a refuzat sa precizeze care este in acest moment acea tabara si cu cine va vota la congres.

Presedintele PSD Bacau a glumit cand a fost intrebat, pentru care din echipele care lupta pentru sefia partidului va opta. „Cu Steaua”, a raspuns el. La insistentele jurnalistilor care l-au intrebat cine va fi tabara castigatoare, Hrebenciuc a adaugat: „Eu am fost totdeauna in tabara castigatoare”. Liderul deputatilor n-a dorit sa faca vreun pronostic cu privire la care va fi tabara castigatoare de aceasta data. „Lasati-mi placerea pentru mai tarziu”, a incheiat el. Liderul PSD de la Camera a mai spus ca este "foarte hotarat" pe cine va vota, dar "votul este secret".

Presa a scris ca Viorel Hrebenciuc nu il mai sustine pe Mircea Geoana, dupa ce saptamana trecuta a aparut o caseta in care liderul deputatilor spunea ca acum nu mai are partis-pris-uri si ca nu stie cu cine va vota la congres. De asemenea, Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau si un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc, a declarat zilele acestea, potrivit presei locale, ca “Bacaul il va sustine pe Adrian Nastase”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.