Atmosfera de cosmar la sediul central al PRM, cel mai mare partid de opozitie acum zece ani: fara lumina, fara gaze, fara telefoane si cu somatie de evacuare in viitorul apropiat.

Partidul lui Corneliu Vadim Tudor ar putea pierde curind sediul central, din cauza unor datorii restante, dar nu chiar atit de mari, totusi, incit sa justifice decizii radicale. De citeva zile, furnizorii de servicii publice au lasat sediul, pe rind, fara telefoane, gaze, curent electric, iar joi a venit o somatie de la RAPPS privind plata datoriilor restante, in caz contrar urmind sa se treaca la evacuarea partidului.

Purtatorul de cuvint al PRM, Marius Marinescu, declara, pentru Inpolitics, ca ”e vorba, in mod categoric, de o razbunare din partea lui Traian Basescu si a guvernului pentru faptul ca nu am raspuns pozitiv, in campanie, solicitarilor lor de a sprijini campania lor”.

Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.