Jurnalistii Academiei Catavencu sustin ca fostul presedinte, Ion Iliescu, are o amanta cu 30 de ani mai tanara decat el, iar sotia sa Nina stie despre ea.

"Daca va inchipuiti o secunda ca bunicuta Iliescu isi petrece serile lungi de iarna alaturi de Nina, crosetind in fata televizorului, o sa va dezamagim profund", relateaza publicatia.

Potrivit informatiilor detinute de "Academia Catavencu", amanta lui Ion Iliescu este o blonda de 50 de ani, care il insoteste pe fostul presedinte, in varsta de 80 de ani, la mai toate sedintele la care acesta participa.

Jurnalistii sustin ca relatia dintre cei doi dureaza de ceva timp si nu are sanse sa se destrame. Mai mult decat atat, acestia dezvaluie ca sotia fostului sef de stat, Nina, stie despre aventura sotului, dar ca nu o deranjeaza.

Atacul publicatiei la adresa lui Ion Iliescu este, in opinia jurnalistilor de la Inpolitics, bazat pe apropierea congresului PSD. "Faptul ca informatia miroase puternic a rafuiala politica e sustinut, credem noi, si de absenta, in trecut, a unor asemenea birfe pe seama fostului sef al statului, care, cel putin in viata particulara, s-a dovedit un model de moralitate", scrie Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.