Capacitatea de absorbi fonduri europene va fi un criteriu al evaluarii activitatii ministrilor, care va fi luat in calcul in cazul unei remanieri guvernamentale, a declarat ieri premierul Emil Boc.
"Sansa Romaniei de a iesi mai repede din criza si de a pregati relansarea economica sta si in capacitatea tarii de a aduce banii europeni pe care ii avem la dispozitie. (...) Gradul de performanta al absorbtiei fondurilor comunitare de catre ministri va fi un criteriu al evaluarii activitatii fiecaruia si va sta la baza eventualelor remanieri guvernamentale", a declarat Boc la inceputul reuniunii guvernamentale pe tema absorbtiei fondurilor europene, potrivit NewsIn.

Premierul Emil Boc a convocat ieri, la Palatul Victoria, prima reuniune din acest an pe tema absorbtiei fondurilor europene. La intalnire au participat vicepremierul Marko Bela, ministrii Economiei, Afacerilor Externe, Comunicatiilor, Educatiei, Justitiei, Muncii, Transporturilor, Mediului si Padurilor, Internelor si Culturii. Ministerului Dezvoltarii si Turismului a fost reprezentat de catre secretarul de stat Razvan Murgeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.