Senatoarea PSD Lia Vasilescu declara ca se gindeste cu cea mai mare seriozitate la propunerea de suspendare din functia de sef al statului a lui Traian Basescu, din cauza practicilor sale oculte si a armatei de parapsihologi de care ar fi inconjurat.

Replica pesedista vine dupa ce PDL, prin Sulfina Barbu si Roberta Anastase, a anuntat ca Geoana ar trebui debarcat de la sefia Senatului din cauza declaratiilor privind atacurile energetice, transmite Inpolitics. [Aliodor Manolea este parapsihologul din spatele lui Basescu]

Senatoarea a declarat marti, la Antena 3, ca trateaza cu foarte mare seriozitate posibilitatea de a cere suspendarea din functie a lui Traian Basescu, "pentru ca umbla insotit peste tot de acest tata Omida pe nume Aleodor Manolea".

"Discursul irational al liderului PSD, Mircea Geoana, devine ingrijorator, iar acesta trebuie sa se retraga din functiile de raspundere in stat", declara Sulfina Barbu luni.

Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.