Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a comentat, joi, pentru prima data, amenintarea cu moartea pe care a primit-o si spune ca desi incidentul nu l-a speriat "este bine sa fim precauti", dand exemplu numeroasele atentate teroriste din ultima vreme.

In ziua de astazi este bine sa fim precauti, pentru ca vedem cu totii cate atentate teroriste sunt. Totusi, supravegherea locuintei mele de catre politie si politia comunitara a fost mai mult o masura de precautie. Acel eveniment nu mi-a schimbat modul de viata”, a declarat primarul. El a adaugat ca pana in prezent nu au aparut date noi referitoare la cine i-a trimis acea scrisoare de amenintare. “Astept ca autoritatile sa faca lumina in acest caz. Pana acum insa, nu exista date noi”, a mai spus Johannis, citat de NewsIn.

In data de 5 decembrie, cu o zi inaintea turului doi al alegerilor pentru presedintia Romaniei, in care Johannis l-a sprijinit pe Mircea Geoana (PSD), primarul Sibiului a primit o scrisoare de amenintare cu moartea. Acesta a predate-o imediat Politiei Sibiu, care a demarat o ancheta pentru a depista cine este expeditorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.