Noii consilieri ai ministrului de Finante, Sebastian Vladescu - Andrei Gheorghe si Dan Bittman - au divulgat "secrete de serviciu" pentru Gandul. Prin trei interviuri la Ministerul de Finante, Gandul testeaza la cald, atmosfera din "trupa" lui Vladescu.

Sebastian Vladescu a explicat pentru publicatia citata care sunt atributiile noilor angajati, Dan Bittman si Andrei Gheorghe. Astfel, rostul lui Bittman este de “a afla anumite pareri de la oameni”. “Modul lui de comunicare e mult mai deschis decat al meu. Eu, daca intru in contact cu oamenii, ma lovesc de o anumita reticenta. Informatia care vine la mine prin intermediul oamenilor din minister este o informatie alterata de experienta lor”, a declarat ministrul Finantelor pentru Gandul. Iar pentru acest job, Dan Bittman nu are nevoie de experienta profesionala in domeniul finantelor, pentru ca “cineva care nu are incarcatura profesionala a ministerului aduce o informatie curata”.

"Rostul meu e sa le aflu problemele oamenilor din punct de vedere financiar", admite si noul consilier responsabil cu feedbackul de la populatie al ministrului de Finante, Dan Bittman. Bittman este de asemenea pregatit pentru o munca foarte grea la Ministerul de Finante, care necesita solicitare permanenta. “Programul de lucru e permanent. O astfel de munca nu se poate face din birou. Este exclus”, precizeaza Bittman.

Gheorghe: La Finante e “misto”

Andrei Gheorghe, deja intrat “in paine”, vorbeste despre primele sale zile la Minister: “Ingrozitor de complicat. Ucigator de complicat. Mai ales ca vine FMI. Pana la urma, Sebastian Vladescu avea dreptate ca eram muci. Este istovitor. Dar in acelasi timp este teribil de interesant. Invat de la oameni tineri, educati afara, inteligenti. E foarte misto”.

Asadar, Gheorgeh recunoaste ca munca de la Finante l-a facut “muci”, expresie pentru care nu il condamna pe Sebastian Vladescu: “Ar fi o idiotenie sa faci reprosuri dupa sase zile de munca. Ar fi o obraznicie”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.