Mircea Geoana a declarat ca si-a petrecut vacanta de iarna "in sudul Americii", precizand ca nu a fost la proprietatea lui Dinu Patriciu de pe insula Saint Martin din arhipelagul Caraibe.

"Nu va mai luati dupa toate prostiile care apar pe bloguri. De unde si pana unde?! Din locul in care ma aflam eu si pana la insula de care se face vorbire erau peste 1000 de km. E absurd", a subliniat Geoana pentru Gandul. Dupa cateva secunde, a completat, relaxat: "De fapt, eu am fost in Hawaii, ca sa ma-ntalnesc cu Obama, nu cu Dinu Patriciu". Oficial, liderul PSD, si-a petrecut vacanta de iarna in insula Aruba din arhipelagul Caraibe.

Intamplarea face ca Dinu Patriciu sa detina si el o vila pe insula Saint Martin, situata in nord-estul arhipelagului. De aici, intrebarea daca nu cumva Mircea Geoana a fost "sa se relaxeze" la mogulul Patriciu.

Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.