Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat luni seara ca nu isi doreste sa mai fie prezenta o perioada pe ecranele televizoarelor, transmitand realizatorilor de emisiuni sa o "uite o vreme" pentru ca are treaba.

Elena Udrea a comentat, intr-o emisiune la OTV, faptul ca zilnic sunt folosite imagini cu ea la televizor, fara voia sa."Unii s-au lamentat ca Elena Udrea apare prea des, dar nu am aparut pentru ca am vrut eu. Le-as multumi realizatorilor TV daca m-ar uita o vreme si nu m-ar mai da atata la televizor. Daca ar fi sa am vreo solicitare fata de realizatorii TV care s-au lamentat cat de mult apare Elena Udrea in timp ce chiar ei ma promoveaza, aceasta ar fi sa ma uite o vreme, pentru ca, realmente, am treaba. Nu vreau sa ma vad permanent pe ecranele televizoarelor", a afirmat ministrul.

"Atunci sa nu ma acuze pe mine ca folosesc banii de la promovarea turismului ca sa ma promovez personal", a mai spus democrat-liberala, adaugand ca le-ar multumi realizatorilor de emisiuni daca ar uita-o o vreme, pentru ca "nu e nicio bucurie sa te vezi dimineata, pranz si seara la televizor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.