Fostul lider pesedist Octav Cozmanca acuza PSD ca vrea sa faca politica de stinga cu milionari si sa rezolve situatia pensionarilor cu lideri proaspat intorsi din concedii exotice.

Proaspat reintors din Bucovina, unde a petrecut Sarbatorile, Cozmanca afirma, intr-o declaratie data pentru Inpolitics, ca PSD a avut, are, si va avea inca si mai mult, in viitor, probleme legate de criza de identitate: ”E nepermis sa faci politica de stinga cu lideri milionari in euro, cu masini de lux, zeci de case samd, sa pretinzi ca rezolvi situatia pensionarilor cu lideri proaspat intorsi din concedii exotice (aluzie la Geoana, revenit din Caraibe n.n.)”, spune Cozmanca.

Acesta sustine ca oamenii de rind, electoratul traditional al partidului, nu se mai regasesc in PSD. “E prea multa bogatie acolo ca sa fie si sinceritate. Eu, unul, nu cred in viitorul acestui partid, asa cum se prezinta acum lucrurile, si nu ma mai intorc in PSD chiar de ar fi sa crap mine” declara hotarat Cozmanca.

Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.