Liberalul Relu Fenechiu a declarat ca va transmite luni scrisori premierului Emil Boc si presedintelui Traian Basescu prin care le cere sa spuna public de ce vor ca liberalii sa intre in Guvern, asa cum democrat-liberalii clameaza de cateva spatamani "pe la televizor".

Vicepresedintele liberal a aratat ca demersul sau vine in contextul in care, de cateva spatamani, asista la o "mascarada" in care mai multi democrat-liberali, in frunte cu Traian Basescu, "ca precupeata in targ" invita PNL la guvernare, informeaza NewsIn.

"Ca sa lamurim toate aceste afirmatii, luni fac o scisoare deschisa catre Emil Boc si Traian Basescu, in nume propriu, ca liberal, in care le cer sa spuna public de ce vor ca liberalii sa faca parte din Guvern, ce ar trebui sa faca liberalii intr-un Guvern cu democrat-liberalii, care sunt domeniile de care sa se ocupe, ce ministere ar trebui sa ocupe liberalii si de ce politici liberale are nevoie guvernarea PD-L", a precizat Fenechiu.

Liderul PNL a spus ca doreste "sa fie clar" ca liderii PD-L nu au "niciun interes" sa invite PNL in Guvern si nu au vorbit niciodata serios cand au lansat astfel de invitatii. "Daca ar fi vrut ca PNL sa intre la guvernare, ar fi venit cu o oferta serioasa, nu declaratii la televizor. Ei ar dori sa cumpere liberali, asa cum au mai facut, pentru a-si aduna o majoritate cu care sa-si faca in ontinuare jocurile. Daca nu este asa, sa faca invitatia in mod oficial", a explicat Fenechiu, care a catalogat iesirile publice ale democrat-liberalilor legate de intrarea PNL la guvernare drept "retorica ipocrita si demagogica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.