Cateva cadre ce scot in evidenta decolteurile generoase ale Elenei Udrea, precum si o fotografie in care aceasta este surpinsa pe malul marii, echipata in costum de baie, au adus faima ministrului roman al turismului si in Belgia.

"Vive le tourisme en Roumanie!" este titlul prin care cel mai citit portal belgian descrie situatia creata de numirea Elenei Udrea in guvernul de la Bucuresti. "O alegere sexy care nu i-a fericit pe toti", titreaza tabloidul 7sur7, despre demnitarul roman, considerand ca "guvernul a mizat mai degraba pe stralucire pentru a relansa turismul", transmite ziarul Gandul.

Un capitol special este dedicat de catre belgieni legaturii dintre politica si afaceri a familiei Elenei Udrea. In intertitlul "Un sot nu foarte curat", tabloidul spune ca: "In mod evident, intrarea in politica a Elenei Udrea nu a bucurat pe toata lumea. Cu atat mai mult cu cat sotul sau, Dorin Cocos, este suspectat ca s-ar fi folosit de relatiile politice pentru a-si spori afacerile".

Cititi mai multe in Gandul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.