Vocile din interiorul PDL care se ridica impotriva tanarului Prigoana sunt tot mai multe. Printre ele e si cea a senatorului Iulian Urban care se declara foarte dezamagit de criteriile de promovare din interiorul partidului sau.

"Ce ma tot agit eu cu initiative legislative, cu ajutorul dat romanilor, ca se pare ca nimeni nu prea are timp de asemenea prostii, adica de membrii de partid care incearca sa iasa in evidenta facandu-si treaba, incercand sa fie profesionisti si ajutandu-i real pe cei care i-au votat. Nu sunt sarac, insa am considerat ca banii munciti nu trebuie risipiti ca sa imi cumpar Lamborghini si inca nutresc speranta ca promovarea intr-un partid trebuie sa se faca functie de competentele si calitatile umane. Vad insa faptul ca, calitatea de baza este sa fii baiatul lui tata. Oare chiar atat de greu este sa ajungi relativ repede un mega-partid , sa fii la putere si sa constati ca nu ai oameni de valoare incat sa alegi sa umplii gaurile cu orice fel de umplutura ? Paradoxul lui Icar nu cred ca are sansa la repetabilitate intrucat Honorius nu este si nu va fi vreodata Basescu. Eu unul stiu ca nu imi voi cumpara Lamborghini si nu imi voi bea cafeaua in Dorobanti, si voi face aceasta fronda pana se va decide in politica romaneasca sa se promoveze doar varfurile care merita sa se ocupe de soarta acestei natiuni", scrie Iulian Urban pe site-ul sau.

Urban se adauga tinerilor pedelisti Preda si Voinescu, care se simt ofensati de nominalizarea lui Prigoana Junior.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda sustine ca desemnarea lui Prigoana jr drept candidat "este semnul unei tendinte clare de oligarhizare a PDL" si reactioneaza la comentariile liderului PDL Emil Boc, care a spus despre el ca nu are suficienta experienta politica.

"Candidatul Prigoana Honorius e bun, zice premierul Boc pe 4 ianuarie, deoarece are experienta in afaceri. Eu si amicul Voinescu nu suntem buni, zice tot premierul Boc a doua zi, pe 5 ianuarie, deoarece nu avem experienta in partid. Sunt putin mirat. Eu il respectam pe dl Boc tocmai pentru ca NU provine din lumea afacerilor intrepatrunse cu politica. Iar acum aflu de la domnia sa ca, de fapt, respecta DOAR lumea afacerilor si crede ca, daca n-ai aceasta „origine sanatoasa”, nu… ai experienta", scrie Cristian Preda pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.