Senatorul PSD Miron Mitrea scrie pe blogul sau ca ii este greu sa accepte ca partidul nu are candidat propriu pentru colegiul 1 din Bucuresti,si ca sustinerea ce va fi acordata liberalului Radu Stroe demonstreaza inca odata ca Mircea Geoana conduce PSD "dupa interesele hrebenciucilor din jurul sau".

"Spuneam in urma cu putin timp ca in PSD avem nevoie de o perioada de liniste. De o perioada in care sa ne gandim cu totii la reconstructia partidului. Eu, unul, m-am conformat. Dar, in ultimele zile, lucrurile au luat din nou o turnura inacceptabila, care ma obliga sa iau atitudine. Dupa atatia ani in PSD, imi este foarte greu sa accept ca partidul nu are resursele necesare sa participe cu un candidat propriu la alegerile din Colegiul 1 Bucuresti. Suntem anuntati ca noi il sustinem pe candidatul PNL", scrie Miron Mitrea miercuri pe blogul personal, arata NewsIn.

Mitrea se adreseaza colegilor sai de partid, spunandu-le ca, din nou sunt pusi in fata faptului implinit si obligati sa accepte cu umilinta aranjamentele politice facute de Viorel Hrebenciuc in numele partidului. "Pana cand stimati colegi? Cat de umiliti trebuie sa fim ca sa ajungem la concluzia ca actuala conducere nu mai poate ramane in functie? Ne sunt calcate in picioare identitatea si demnitatea. Intelegerea lui Hrebenciuc pentru sustinerea bunului sau prieten si partener de negocieri Radu Stroe demonstreaza inca o data ca Mircea Geoana conduce partidul dupa interesele hrebenciucilor din jurul sau", avertizeaza senatorul PSD.

Mitrea mai spune ca, de cealalta parte, nu l-a vazut pe Crin Antonescu multumind pentru acest "cadou" facut de PSD prin sustinerea candidatului PNL in Colegiul 1 din Bucuresti, mai ales ca in urma cu 10 zile liderul liberal a anuntat ca orice intelegere cu PSD s-a incheiat.

Senatorul PSD isi incheie postarea de pe blog intrebandu-se retoric daca conducerea statutara a PSD nu are niciun cuvant de spus in fata acestei situatii si avertizand ca daca Geoana si "hrebenciucii lui" vor fi lasati in continuare sa se joace cu destinul PSD, stampila de "partid pres" atribuita formatiunii din care face parte nu va mai putea fi stearsa. "Stimati colegi, daca ii lasam pe Geoana si pe hrebenciucii lui sa se joace in continuare cu destinul PSD, n-o sa mai putem sterge de pe noi stampila de partid pres”, scrie fostul secretar general al PSD. De asemenea, intr-un P.S., Mitrea se intreaba de ce tace Ion Iliescu.

Alegerile anticipate in Colegiul uninominal 1 din Capitala vor avea loc la data de 17 ianuarie, iar campania electorala va incepe la 2 ianuarie si se va incheia la 16 ianuarie, la ora 7.00. La alegerile partiale, campania electorala dureaza 15 zile. Pentru acest colegiu s-au inscris in cursa Radu Stroe, PNL, si Honorius Prigoana, PDL, fiul deputatului Silviu Prigoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.