Ministrul Administratiei, Vasile Blaga, a declarat la Realitatea TV, ca presedintele Traian Basescu stia despre recuperarea armelor sustrase de la unitatea militara din Ciorogarla, dupa ce presa a scris ca seful statului a lasat sa se inteleaga acest lucru la investirea lui Blaga la MAI.

"Presedintele Romaniei este un om important. Este seful CSAT... (...) Da, sigur ca da, stia ca sunt recuperate sau sunt pe cale sa fie recuperate", a declarat Blaga, potrivit NewsIn.

Traian Basescu le-a multumit angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor pentru recuperarea armelor de la Ciorogarla inca din data de 23 decembrie. El a vorbit despre acest lucru la sediul MAI, cu ocazia investirii in funct ie a ministrului Vasile Blaga.

"Comunitatea de Informatii lucreaza", a mai spus democrat-liberalul.

Tribunalul Bucuresti a decis, luni seara, sa emita mandate de arestare pentru 14 dintre cele 15 persoane retinute de DIICOT in dosarul de trafic de droguri si al armelor furate de la Ciorgarla, Adrian Preda fiind lasat liber, insa hotararea instantei poate fi atacata cu recurs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.