Ministrul de stat Gheorghe Copos a precizat ca este ferm decis sa nu perturbe buna functionare a Guvernului prin retragerea sa din cadrul Executivului, afirmand ca informatiile aparute in presa privind demisia sa din functie sunt "eronate si total nefondate", transmite Mediafax. "Imi exprim in continuare solidaritatea cu Guvernul si cu membrii acestuia si, in acelasi timp, totala disponibilitate de a depune eforturi sustinute pentru realizarea obiectivelor din domeniile mediului de afaceri, investitiilor directe si intreprinderilor mici si mijlocii.

Avand in vedere ca Guvernul are nevoie de stabilitate si continuitate, imi manifest vointa ferma de a contribui la detensionarea scenei politice romanesti, pentru a se permite Executivului sa se concentreze asupra obiectivului major - aderarea Romaniei la Uniunea Europeana", se arata in declaratia ministrului Copos. El a mai afirma ca, in opinia sa, orice element care poate dispersa eforturile Guvernului este total neavenit si trebuie evitat. Un cotidian central a relatat in editia de ieri ca presedintele Partidului Conservator ar fi cerut ministrilor de stat George Copos si Codrut Seres sa demisioneze din Guvern, inaintea sedintei conducerii PC, programata in cursul zilei.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.