Presedintele PNL a anuntat ieri ca alianta cu PSD se incheie si ca unirea eforturilor cu acest partid se va face cand va fi necesara, dar o colaborare punctuala in Parlament este posibila.

"N-am gasit nici cea mai mica deschidere, domniile lor (PDL) vor alcatui Guvernul, noi vom ramane in opozitie", a explicat Antonescu, adaugand ca mai multe detalii despre felul in care va face partidul sau opozitie va da dupa investirea Guvernului. Totusi, liderul liberal a tinut sa faca doua precizari. Prima, ca PNL "nu reproseaza nimic UDMR", iar pozitia Uniunii este una "la care are dreptul". "Niciodata UDMR nu s-a angajat fata de noi ca va ramane in opozitie", a spus Antonescu, citat de NewsIn.

"Alianta cu PSD se incheie, suntem doua partide in opozitie", a mai anuntat liderul PNL, subliniind ca punctual poate exista colaborare intre parlamentarii social-democrati si cei liberali.

Antonescu a tinut sa precizeze ca daca programul de guvernare va avea directii de actiune coerente, liberalii vor da votul de investitura si ca decizia finala se va lua cand liberalii vor cunoaste programul propus de PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.