Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la inceputul intalnirii cu reprezentantii grupului independentilor din Parlament, ca este nevoie rapida "de un Guvern care sa aiba majoritate in Parlament, nu doar un Guvern care sa treaca".

Basescu le-a spus reprezentantilor grupului independentilor din Parlament ca dupa aproape 3 luni "de lipsa de guvernare nu mai putem intarzia", informeaza NewsIn.

Basescu a spus ca este nevoie de "un Guvern care sa aiba majoritate in Parlament, nu doar un Guvern care sa treaca". "Masurile sunt extrem de grele. Nu sunt o icoana pe care ne-a pus-o pe masa FMI, ci nevoi reale ale Romaniei", a adaugat Basescu, referindu-se la reducerea cheltuielilor de stat si a birocratiei, punerea in aplicare a referendumului. "Am speranta ca grupul dvs se va constitui in acest grup pentru reforma, daca vreti", a mai spus Basescu.

Deputatul Gabriel Oprea, coordonator al independentilor din Parlament, a spus ca in prezent grupul numara 25 de parlamentari, care sunt "consecventi" declaratiilor anterioare. Oprea a spus ca "doctrina grupului de independenti se bazeaza pe interesul national". "Vom vota fara niciun fel de conditie un Guvern competent", a mai spus Gabriel Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.