Primarul Sibiului a fost amenintat prin intermediul unei scrisori anonime care a ajuns la resedinta acestuia din Sibiu in data de 5 decembrie, cu o zi inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale.

Informatia a fost confirmata de seful IPJ Sibiu, Lucian Muntean.

"In acest moment, putem spune ca la Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu s-a demarat o ancheta si un dosar penal cu autor necunoscut si se fac cercetari pentru a se afla identitatea celui sau celor care l-au amenintat pe primarul Sibiului", a declarat comisarul Lucian Muntean, potrivit NewsIn.

De partea cealalta, primarul Klaus Johannis a refuzat sa comenteze. "Domnul primar nu doreste sa comenteze aceasta informatie", a anuntat Biroul de presa al Primariei Sibiu.

Klaus Johannis a fost nominalizat pentru functia de prim-ministru in cazul in care alegerile erau castigate de candidatul PSD la presedintia Romaniei, Mircea Geoana, primarul Sibiului fiind sustinut pentru aceasta functie de PNL, PSD si UDMR.

A doua zi dupa alegeri, in cursul diminetii, la scurt timp dupa ce Biroul Electoral Central a anuntat ca Traian Basescu este castigatorul alegerilor, Johannis a declarat ca nu mai este dispus sa preia functia de prim-ministru. "In momentul de fata, daca rezultatele raman asa cum le stim in aceasta dimineata, exclud varianta", a precizat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.