Emil Boc si Marko Bela au declarat dupa intalnire ca asteapta atat decizia Curtii Constitutionale cu privire la validarea mandatului lui Traian Basescu, precum si raspunsul PNL legat de intrarea la guvenare

Vineri, reprezentantii celor doua partide au avut o alta intalnire pentru a discuta variantele pentru formarea unei majoritati. Sambata, cei de la PDL s-au intalnit cu grupul independentilor din Parlament, potrivit NewsIn.

  • Marko: Am stabilit ca putem sa mergem si intr-o coalitie mai restransa PDL-UDMR, dar asteptam si PNL
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat duminica, dupa intalnirea cu PDL, ca discutiile dintre cele doua formatiuni au avansat, fiind stabilite principiile pe baza carora se poate colabora, fiind posibila o coalitie mai restransa PDL-UDMR, insa PNL este asteptat in continuare.

"Am continuat discutiie in jurul nucleului Partidului Popular European din Romania, PD-L si UDMR, in vederea constituirii unei majoritati parlamentare. Am discutat cateva lucruri in plus privind principiile actului de guvernare. Asteptam raspunsul de la PNL. O majoritate sanatoasa ar fi una care sa contina PD-L-PNL-UDMR ", a declarat premierul interimar Emil Boc. "Am facut o radiografie a ceea ce nu a functionat in celelalte aliante", a explicat presedintele PD-L, in legatura cu intalnirea de astazi, scrie Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.