Vicepresedintele PD Cezar Preda apreciaza ca noua componenta a Biroului Permanent National, forul de conducere a partidului, este dezechilibrata atat din punct de vedere geografic, dar si valoric. Intr-un comunicat remis presei, vicele pedist atrage atentia asupra faptului ca sase din cei 10 vicepresedinti desemnati sambata sunt din Ardeal si trei din Bucuresti. Totodata se declara dezamagit de faptul ca "inca o data, institutia lobby-ului a batut institutia valorii" si ca, in urma aparitiei acestui fenomen, "s-a nascut, din pacate, o reprezentare a conducerii PD total dezechilibrata".

Cezar Preda mai mentioneaza: "Nici eu si nici Radu Berceanu nu am figurat pe , completata in amanunt cu numele candidatilor din Ardeal, insa participantii la Consiliul National de Coordonare au hotarat, prin vot, sa fiu unul dintre vicepresedintii partidului. Sunt sigur ca alegerea mea, intre cei 10 vicepresedinti ai PD, s-a datorat muncii pe care am desfasurat-o in teritoriu si care a invins alte demersuri ale contracandidatilor mei la functii in Biroul Permanent National".

Vicepresedintele PD considera ca victime ale "acestei perfide institutii a lobby-ului" au cazut, printre altii, oameni de care Partidul Democrat are, in continuare, mare nevoie, cum ar fi Radu Berceanu, dar este de parere ca dezechilibrele care se nasc in Biroul Permanent National se pot rezolva numai prin munca in echipa si numai in interiorul PD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.