Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat duminica seara, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca ar fi "mai prudent" in privinta rezultatului final, dar a precizat ca este "un semnal promitator".
Intrebat daca rezultatul prezentat de exit-poll-uri ar putea sa se mai schimbe, Iliescu a infirmat, dar a precizat ca poate exista o influenta din partea voturilor exprimate in strainatate. "De aceea as fi mai prudent. Sa asteptam rezultatul definitiv, dar semnalul este promitator. Sper ca va fi bine si se va confirma", a sustinut Iliescu, potrivit NewsIn.

El a mai afirmat ca i-a felicitat pe Mircea Geoana si Crin Antonescu si a precizat ca "toata aceasta victorie este de fapt meritul lui Traian Basescu care s-a auto-izolat in viata politica. "Plateste comportamentul sau si lipsa de cultura politica necesara, in lipsa acestei pregatiri pentru orice om politic, pentru dialogul politic, si, iata, acest lucru l-a costat", a mai precizat liderul PSD. De asemenea, despre Basescu a afirmat ca "n u stie sa piarda". "Ma rog, poate o sa invete", a completat Iliescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.