Reprezentantii PDL sector 4 acuza ca membri din stafful de campanie al PSD din acelasi sector ca au atacat activisti ai PDL cu sabii si cutite, in timp ce reprezentantii PSD sustin ca democrat-liberalii mint si ca ei au fost cei care au provocat incidentul, dand foc bannerelor PSD.

"Reprezentantii PSD au incercat in aceasta seara sa impiedice demontarea materialelor continand imaginea presedintelui Traian Basescu alaturi de sloganul <<Ei sunt majoritatea!>> si a mesajului <<Mai suporti cinci ani? Arde-i!>>, desi exista o decizie definitiva a Biroului Electoral Central, in acest sens. Mai mult decat atat, reprezentantii PSD au recurs si la violente. Astfel, un grup de 20 de persoane, insotiti de consilierul general al PSD, Nicorescu Virgil, au atacat cu sabii, cutite, bastoane si tomfe telescopice mai multi membri ai PDL. Incidentul s-a petrecut in zona Tineretului, unul dintre membri PDL Sector 4, Costi Mocanu, fiind transportat de urgenta la Spitalul Sf. Ioan, din Capitala cu rani grave", se arata intr-un comunicat al PDL sector 4, remis NewsIn.

Deputatul PSD Bucuresti, Aura Vasile, a respins, intr-o declaratie pentru NewsIn, acuzatiile PDL referitoare la agresarea membrilor acestei formatiuni de catre social-democrati. "Cei de la PSD nu au fost implicati in altercatii, ci doar au constatat ca s-a dat foc bannerelor, au alertat politia, care i-a urmarit pe cei care, dupa ce au dat foc au luat-o la fuga. Hotul striga hotii", a declarat Aura Vasile. De asemenea liderul PSD a catalogat drept "o minciuna sfruntata" acuzatiile democrat-liberalilor.

"Este o minciuna sfruntata, nici pomeneala de asa ceva. In curand or sa spuna ca i-am stropit cu <<vitrion>> pentru a-si acoperi faptele lor. Ar fi trebuit sa spuna ca deja au depasit limitele privind comportamentul cetatenesc atunci cand au folosit amestec de cocktail Molotov pentru a incendia afisajul electoral al candidatului PSD, Mircea Geoana", a mai precizat Aura Vasile.

Deputatul PSD a invocat in sprijinul declaratiei sale faptul ca incidentul privind incendierea unor afise electorale ale PSD a fost reflectat de posturile de televiziune inca de joi dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.