Purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, Sever Voinescu a declarat ca imaginile cu presedintele care loveste un copil sunt trucate si ca PDL-ul strange dovezi pentru a dovedi acest lucru.

"Presedintele a afirmat ca nu a lovit niciodata un copil. Avem argumente ca imaginile sunt serios alterate. (…) Aceasta filmare a fost facuta cu unicul scop de a-l opri pe Traian Basescu din obtinerea unui nou mandat. Suntem convinsi ca aceasta inscenare va cantari in opinia electoratului. Vom strange in continuare dovezi pentru a infirma aceste inregistrari", a declarat Sever Voinescu.

Sever Voinescu a facut apel la cei care au fost prezenti in 2004 la mitingul electoral sa aduca probe pentru a infirma acuzatiile.

Lucian Blaga, specialist in editare video si efecte speciale, adus de PDL pentru a analiza filmuletul cu Traian Basescu, a declarat ca imaginile cu Basescu care loveste copilul sunt fale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.