Satul de viata extraparlamentara si de cele cateva procente insignifiante castigate la prezidentiale, seful peremistilor, Vadim Tudor, isi trage televiziune: Popular TV.

Vicepresedintele PRM, Codrin Stefanescu, a confirmat, in exclusivitate pentru Inpolitics, ca peremistii lucreaza la proiectul unei noi televiziuni al carei sediu este deja in constructie, urmand sa fie lansata la inceputul lui martie.

Printre jurnalistii “Popular TV” se vor numara Bogdan Gamalet si Oana Zavoranu. “Va fi o televiziune populara, cum era OTV-ul pe vremuri, o televiziune care se va axa pe cazuri sociale si pe investigatii de substanta”. Surse confidentiale au precizat pentru Inpolitics ca, alaturi de Stefanescu, printre investitori se mai numara peremistii Dan Claudiu Tanasescu si Marius Marinescu. Ultimul proiect Tv al lui Vadim, numit “Cosmos TV”, a reprezentat un esec total, din pricina darilor platite la stat si a banilor de publicitate.

Codrin Stefanescu a explicat ca noua televiziune va avea o grila extrem de diversa, peremistii pregatind un show de monden politic. “Nu ne vor interesa deloc vedetele autohtone sau fotbalistii. In emisiunea noastra de monden oglindim viata politicienilor din Romania care una spun, alta fac. Au amante, consuma alcool prin baruri. Nici Elena Udrea nu o sa scape de atentia jurnalistilor pe care ii vom angaja”, a avertizat Stefanescu.

Modelul Mircea Badea

Cat despre formatul emisiunii de revista a presei, peremistii vor sa calce pe urmele antenistului Mircea Badea. “Pentru mine, Mircea Badea este cel mai bun exemplu in ceea ce priveste revista presei. In genul asta vrem sa facem si noi o revista a presei. Numai ca la noi, cetatenii pot intra in direct, prin telefon, pentru a comenta stirile impreuna cu moderatorul nostru.”, a dezvaluit Codrin Stefanescu.

Cititi mai multe despre noua televiziune a lui Vadim in Inpolitics.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.