Candidatul PSD la prezidentiale a cazut victima a mediului virtual, dupa ce, recent, pe internet a aparut site-ul Mircea Geoana Tv, o combinatie intre site-ul sau de campanie si cel al lui Crin Antonescu, in care sunt postate filmulete si comentarii menite sa il denigreze pe liderul PSD.

Site-ul nu e tocmai o gluma, daca ne gandim ca "sponsorul" a platit o suma frumusica pentru a aparea primul in Google, la cautarea dupa numele liderului PSD. In dreptul site-ului apare scris "Link sponsorizat" ceea ce insemna ca finantatorii au platit ceva banuti in plus special pentru promovarea acestui site de defaimare. Mai mult decat atat, interesant este ca si la o cautare a numelui "Traian Basescu" pe Google, tot acest site - Mircea Geoana Tv - apare primul pe lista.

Pentru a aparea mereu primul in lista de cautare Google si pentru a nu depinde de tag-uri sau vizualizari, ai nevoie de contracte de promovare, contracte pe care, de obicei, se platesc destul de multi bani unor firme de promovare online.

Site-ul este plin de inregistrari din campania candidatului social-democrat, al caror nume a fost schimbat. In plus, toate aceste clipuri sunt puse sub denumirea "Prostanacul si Romanii".

In plus, Mircea Geoana Tv are chiar si un poll, cititorii fiind invitati sa aleaga intre trei variante de raspuns la intrebarea "Ce l-a invatat Nea Nelu pe Geoana?":

  • Sa spuna da, sa spuna da si sa spuna pa;
  • Sa plece in Cosmos, sa fie prima forma de viata aproape inteligenta;
  • Sa nu iasa la joaca cu Antonescu si Basescu.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.