Traian Basescu sustine ca acordul PSD-PNL nu s-a facut intre Mircea Geoana si Crin Antonescu, ci intre S.O. Vantu, Dinu Patriciu si Dan Voiculescu.

"Credeti ca aici (in alianta - n. red.) s-a discutat de criza sau, mai degraba, de cum pot sa profite acesti trei domni (Vantu, Voiculescu si Patriciu - n. red.) de criza?", a intrebat Basescu.

Acesta sustine ca toti marii politicieni din PSD si PNL au fost convocati la sediile mogulilor pentru a discuta chestiuni de interes national. "Asta e transparenta pe care o promite noua alinata si Mircea Geoana? Ma ingrijoreaza faptul ca toate aceste decizii importante se iau in lipsa primului ministru al acestei aliante (Klaus Johannis - n. red.). De ce primul ministru propus e tinut departe de deciziile aliantei? Se pare ca intr-adevar dansul va fi absolut independent...de orice decizie", a comentat Basescu.

Disperare sau bunavointa?

Seful statului, ramas "singur impotriva tuturor" a inceput atacurile si punerea in aplicare a planurilor de salvare. Pe langa atacurle lansate impotriva noii aliante PSD-PNL, Traian Basescu a inceput sa fie neobisnuit de binevoitor cu presa...cel putin cu unii reprezentanti ai acesteia, astfel ca seful statului si-a umplut deja programul din ultima saptamana de campanie electorala cu dezbateri televizate.

Stafful lui Traian Basescu a transmis televiziunii publice ca presedintele accepta invitatiile la dezbateri luni si vineri, saptamana viitoare, cerand posturilor Realitatea si Antena 3, care doresc emisiuni tot vineri, sa le reprogrameze pentru miercurea si joia din ultima saptamana de campanie.

"Avand in in vedere dorinta presedintelui de a raspunde tuturor acestor invitatii am transmis deja posturilor de televiziune ca acceptam invitatiile in felul urmator: luni 30 noiembrie, ora 21.10, la TVR si vineri 4 decembrie, ora 21.10, la TVR. Am rugat posturile Antena 3 si Realitatea sa reprogrameze dezbaterile pe care intentionau sa le organizeze vineri pentru miercuri si joi si ne exprimam in continuare convingerea ca in aceasta faza sunt necesare cel putin trei dezbateri, daca nu mai multe, intre cei doi candidati. De asemenea sunt binevenite si initiativele unor ONG-uri care tantoneaza staffurile noastre in acest sens, vrem sa le dam si acestora un raspuns pozitiv", a precizat miercuri Sever Voinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.