Traian Basescu ii propune contracandidatului sau, Mircea Geoana, sa accepte cel putin trei dezbateri pe parcursul saptamanii viitoare, fiecare dintre ele concentrate pe "diverse teme de mare interes pentru Romania", se arata intr-un comunicat remis NewsIn de purtatorul sau de cuvant.

"Domnul Presedinte Traian Basescu a primit mai multe invitatii pentru participarea la dezbateri alaturi de contracandidatul sau, in vederea turului II al alegerilor prezidentiale din acest an. Domnul Presedinte Traian Basescu a declarat in repetate randuri ca doreste mai multe dezbateri alaturi de contracandidatul sau pentru ca numai asa romanii vor putea vota in deplina cunostinta de cauza pe 6 decembrie", se arata in comunicatul semnat de Sever Voinescu.

Prin urmare, arata Voinescu, Traian Basescu ii propune contracandidatului sau sa accepte cel putin trei dezbateri pe parcursul saptamanii viitoare, fiecare dintre ele concentrate "pe diverse teme de mare interes pentru Romania de astazi".

Traian Basescu a declarat marti ca ar trebui sa aiba loc cel putin trei dezbateri publice cu contracandidatul sau, Mircea Geoana, pe politica externa, pe reforma statului si in ceea ce priveste viziunea despre Romania, dar nu stie daca liderul PSD le va accepta.

"Si cred ca ar trebui sa avem o dezbatere pe politica externa si securitate, o alta dezbatere pe reforma statului, in care presedintele trebuie sa fie implicat, este parte a statului, si o a treia dezbatere care sa vizeze viziunea despre Romania. Cred ca cel putin trei dezbateri, daca nu in fiecare zi cate o dezbatere. Este ceea ce eu cred, dar nu stiu daca ne vom putea intelege", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.