Seful de campanie electorala a PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi facut presiunile asupra institutiilor, timp de cinci ani de zile, "sa se ocupe de persoana Hrebenciuc", dar ca acuzatiile legate de presupusa sa "lacomie" nu ar fi putut fi demonstrate.

"Am vazut ca domnul presedinte Basescu are iar dubii in legatura cu presupusa mea lacomie. Tin sa-i amintesc pe aceasta cale ca, cu toate eforturile deosebite pe care le-a facut in cei cinci ani de mandat impunand institutiilor statului sa se ocupe de persoana Hrebenciuc, din nefericire pentru domnia sa nu a putut dovedi absolut nimic. Ii recomand sa nu mai conduca Romania de sub fustele doamnei Udrea si sa-si vada de treaba", a declarat Hrebenciuc, citeaza NewsIn.

Traian Basescu a declarat luni seara ca i-ar fi fost usor sa se alieze cu mogulii in campania electorala, dar ca a preferat alianta cu romanii. "Romania nu are suficienti bani si pentru Sorin Ovidiu Vantu si pentru Patriciu si pentru Voiculescu si pentru Hrebenciuc, si in acelasi timp sa faca si finantarea rezonabila a sistemelor de pensii, de educatie, de salarizare", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.