Costel Iancu, fostul sef al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare, urmarit penal pentru constituirea unui grup de crima organizata, lipsire de libertate si santaj isi vede linistit, in continuare, de treaba si de afaceri, in judetul Dolj.

Desi a fost exclus din PD-L dupa aparitia in presa a cv-ului sau infractional, delimitarea partidului de interlopul Iancu se pare c-a fost facuta doar de fatada. Astfel, comenteaza Q magazine, desi la data de 15 august 2009 Costel Iancu fusese exclus din PD-L, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu s-a sfiit sa se afiseze impreuna cu acesta in vizita pe care a intreprins-o de Ziua Marinei in portul Bechet, din judetul Dolj.

Cele doua fotografii, intrate in posesia revistei Q magazine, demonstreaza ca Iancu este foarte fericit si atitudinea sa este a unui om sigur pe el, care stie cati bani a donat PD-L-ului.

Ministrul Transporturilor le-a transmis jurnalistilor de la Q magazine, printr-un consilier, ca Iancu face parte din mai multe asociatii locale si ca asa s-a explicat prezenta lui acolo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.