De ieri, Partidul Popular din Spania a batut palma cu PD-L pentru sustinerea lui Traian Basescu la alegeri.
Partidul Popular din Spania si Partidul Democrat Liberal din Romania si-au consolidat colaborarea. In cadrul intalnirii care a avut loc marti, 17 noiembrie, la sediul central PP din Spania, intre Mariano Rajoi, presedintele popularilor din Spania si democratul liberalul, William Brinza, presedinte PD-L Diaspora, s-a oficializat sustinerea reciproca dintre cele doua partide, aflam de pe blogul lui Tiberiu Lovin.

"Prin aceasta intalnire de o deosebita importanta pentru cele doua partide s-a pus punct speculatiilor lansate de catre socialisti si zvonaci ca PP nu il sustine pe presedintele Traian Basescu si candidatura acestuia si ca intre cele doua partide nu ar exista o legatura puternica si o reala prietenie. Intelegerea reprezinta o dovada vie a relatiei puternice care exista intre partidele noastre care promoveaza valorile crestin democrate si a sprijinului reciproc pe care ni-l vom acorda", a declarat presedintele PD-L Diaspora, William Brinza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.