Administratorii unui site dedicat candidatului PNL la Presedintie, Crin Antonescu, ii invita pe sustinatorii acestuia sa-si completeze datele personale, prin internet, pentru a primi un certificat de revolutionar al bunului-simt.
"Revolutia bunului-simt! Fii revolutionar! Iti vom trimite acasa certificatul tau de revolutionar al bunului-simt!", este mesajul cu care sunt intampinati vizitatorii siteului www.hailarevolutie.ro. Cei care isi completeaza numele, e-mailul, siteul si adresa completa primesc un certificat de revolutionar al bunului-simt.

Certificatul, completat cu albastru, pe fond galben, se acorda pentru "contributia la scoaterea Romaniei din criza prin Revolutia bunului-simt". "Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l oferiti in lupta impotriva nesimtirii manifestate prin obsesia pentru putere, incompetenta, ipocrizie si minciuna. Va multumesc pentru sustinerea valorilor bunului-simt", este scris pe certificat, sub semnatura lui Crin Antonescu, transmite NewsIn.

Pentru cei care primesc certificatul, sunt facute si unele note de subsol: "acest document certifica apartenenta primitorului la specia majoritara a romanilor de bun-simt care, pe 22 noiembrie, voteaza Crin Antonescu"; "acest document nu poate fi utilizat de catre primitor pentru obtinerea de functii ori demnitati publice, precum aceea de ministru al Turismului"; "acest document nu poate fi utilizat de catre primitor pentru dobandirea de avantaje pentru sine, fetele sale, concubin(a), prieteni ori parteneri de afaceri".

Cea de-a doua pagina a "certificatului" prezinta, pe scurt, cateva dintre solutiile propuse de candidatul liberal la presedintie.

Siteul promoveaza si un imn al revolutiei bunului-simt, "Ai implinit 20 de ani. La multi ani!", cantat de 1-Q Sapro, iar sustinatorii lui Antonescu sunt invitati sa-i faca un clip.

Siteul este structurat pe trei categorii: Sistemul nesimtit, Revolutia bunului-simt si Furtul electoral. Primul capitol (Sistemul ticalosit) este dedicat lui Traian Basescu si Mircea Geoana. Actualul sef al statului este, in viziunea prezentata pe site, "obsedat de putere, "ii dezbina pe romani, ca sa-si pastreze puterea, "si-a promovat slugile incompetente in functii publice", "l-a pus pe Boc prim-ministru si pe Elena Udrea ministru", "vrea sa-l faca pe Boc prim-ministru pe viata". "El si Boc au adancit criza economica", "el provoaca mereu crize politice", "si-a facut fiica eurodeputat, printr-o frauda morala", "vrea sa fraudeze alegerile, cu ajutorul sistemului nesimtit", "el este presedintele sistemului nesimtit", se mai posteaza pe site.

La randul sau, Mircea Geoana este prezentat ca "vicepresedintele sistemului nesimtit", precum si "un om slab, manipulat de baronii locali ai PSD", "(care) este garantat Vanghelie". "El si PSD au contribuit la adancirea crizei economice, el si PSD l-au votat pe Boc prim-ministru, el si PSD au sustinut cresterile de taxe si impozite ale Guvernului Boc, el este contracandidatul preferat de Basescu pentru turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, el este umflat in sondajele de opinie mincinoase, ale sistemului nesimtit", sunt calificativele atribuite prezidentiabilului PSD.

La capitolul "Revolutia bunului-simt", site-ul prezinta solutiile liberale, iar pentru "Furtul electoral", cititorii portalului sunt rugati sa contribuie la aceasta sectiune cu orice informatii despre tentative de frauda sau furt electoral pe care le sesizeaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.