Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, a declarat ca firmele romanesti sunt terorizate de "ciuma portocalie" prin fel de fel de controale si ca bani de la stat primesc doar firmele care "accepta sa cotizeze la pusculita lui Udrea".
"Astazi, statul roman datoreaza firmelor mici si mijlocii pentru lucrari realizate si nedecontate, dar si pentru TVA, peste 2 miliarde de euro. Astazi, firmele romanesti sunt pur si simplu terorizate de ciuma portocalie prin fel de fel de controale. Bani primesc de la stat doar firmele care accepta sa cotizeze la pusculita lui Udrea, omul de casa al lui Basescu", a declarat candidatul PSD la functia de presedinte, Mircea Geoana, citat de NewsIn.

Liderul PSD a afirmat ca, daca va ajunge la Cotroceni, oamenii de afaceri cinstiti vor avea in noul guvern un partener. "Oamenii de afaceri cinstiti vor avea in guvernul nostru un partener. Noi suntem prietenii oamenilor cinstiti", a sustinut liderul social-democrat.

Mircea Geoana a criticat la Slatina politica economica a lui "Basescu-Boc" si lipsa unui program anticriza viabil, afirmand ca, in timp ce economiile marilor tari ale lumii dau semne de iesire din criza, nu la fel stau lucrurile in Romania. In opinia sa, principala cauza a situatiei economice a tarii noastre este cauzata de politica dusa de "Basescu, Boc, Videanu si Pogea", care au refuzat sa lupte cu criza economica.

Liderul social-democrat a mai afirmat ca o influenta nefasta asupra economiei romanesti au avut-o criza politica si scandalurile politice pe care Traian Basescu le-a transformat in "politica de stat".

Alte promisiuni


Candidatul PSD la presedintie a mai spus ca prioritatile lui, daca va ajunge presedinte, vor fi construirea de locuinte pentru tineri, locuinte sociale si pentru cei ramasi fara case si care au nevoie de ajutor din partea statului si crearea de locuri de munca. "Prima prioritate o reprezinta pastrarea si crearea de locuri de munca", a spus liderul social-democrat, adaugand ca "nu le poti cere tinerilor sa se intoarca in tara, sa-si intemeieze o familie si sa aduca pe lume copii daca nu le oferi un acoperis deasupra capului si un loc de munca".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.