Candidatul PRM la Presedintie, Corneliu Vadim Tudor, le-a promis simpatizantilor care l-au insotit sambata in marsul impotriva fraudei electorale ca va pune capat coruptiei din Romania
PRM a organizat, sambata, un mars impotriva fraudei electorale, la care au participat circa 600 de persoane, conform estimarilor jandarmeriei. Participantii s-au reunit la Palatul Victoria si s-au deplasat catre Palatul Cotroceni. Chiar in fruntea lor s-a pus presedintele PRM, C.V. Tudor, flancat de Dan Claudiu Tanasescu si liderii din noua garda a partidului, Codrin Stefanescu si Marius Marinescu. De pe margine, fratele Tribunului, Marcu Tudor facea oficiile de fotograf al evenimentului, potrivit NewsIn.

Printre pancardele cu mesaje de sustinere a lui Corneliu Vadim Tudor, ieseau in evidenta alte trei, cu fotografii ale lui Traian Basescu, Vasile Blaga si Adriean Videanu carora le erau desenate pe frunte coarne si canini prelungi. Sub fotografii scria, dupa caz, "Basescu satanistul", "Blaga satanistul" si "Videanu satanistul". De la bun inceput, marsaluitorii au atras atentia asupra lor. In primul rand, a soferilor iritati ca traficul a fost dat peste cap.

Peremistii si-au continuat imperturbabil marsul producand un zgomot infernal cu trompete si sirene. De altfel, coloana era deschisa de jeep-ul lui Bebe Ivanovici, pe care erau amplasate difuzoare din care se revarsau cantece adecvate evenimentului. De la sentimentalul "Asa-i romanul" la martialul "Treceti batalioane romane Carpatii" sau proletarul "1 Mai muncitoresc".

De altfel, arsenalul de lozinci a fost unul foarte vast si, dupa cum spunea chiar C.V. Tudor, "au fost bine perpelite la focul simtirii". Tinta principala a fost Traian Basescu, "Vadim la Cotroceni, Basescu la Fundeni" fiind doar una dintre ele. In dreptul primariei Capitalei, nu a fost iertat nici Sorin Oprescu: "Sorin Oprescu, Omul lui Basescu". Apoi primarului i s-a adresat chiar si o invitatie la dialog: "Iesi afara, Javra ordinara". Cum C.V. Tudor este singurul poet presedinte de partid, aportul sau poetic nu putea lipsi astfel ca, la Universitate l-a chemat pe Codrin Stefanescu, dandu-i pe tava o noua scandare: "Vadim a invatat aici, Nu ca chiorul, la gagici". Stefanescu a aprobat incantat si apoi a dat tonul noului "hit" din repertoriul PRM.

Ajuns la poarta Cotrocenilor, presedintele PRM a rabufnit impotriva jandarmilor, pe motiv ca traseul a fost prelungit inutil pe splaiul Dambovitei astfel incat participantii sa ajunga obositi bine la Palatul Cotroceni.

C.V. Tudor le-a promis participantilor ca va pune capat coruptiei. "Prima masura pe care o voi lua ca presedinte, voi baga la puscarie 1.000 de mafioti si le voi confisca averile", a spus Vadim. El a afirmat ca, in calitate de presedinte al Romaniei, nu va locui la Cotroceni, ocazie cu care a vorbit si despre etimologia acestui nume propriu ce ar proveni din "a cotroci", verb ce inseamna "a se ascunde".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.