Presedintele Traian Basescu a declarat la Braila ca partidele care l-au propus pe Klaus Johannis pentru functia de premier pregatesc o a doua imagine pe care sa o vanda publicului, aceea a lui Mircea Geoana, "chipurile, fiind diplomat", el spunand si ca liderul PSD isi face "injectii" cu sondaje.
"Eu stiu un singur lucru, daca pe Johannis au vrut sa-l foloseasca pe post de om cu imagine buna si Johannis este un om serios, acum pregatesc o a doua imagine pe care vor s-o vanda. Aceasta imagine este a lui Mircea Geoana, chipurile fiind un diplomat in spatele caruia se afla Ion Iliescu, care i-a predat stafeta - si Romania nu mai are nevoie sa continue politica trecuta a lui Iliescu - tot acolo este si Vanghelie si Hrebenciuc si Voiculescu, sunt cei din spatele lui care urmeaza sa-l manipuleze daca va ajunge presedintele Romaniei", a spus Traian Basescu in cadrul unui miting electoral, la Braila, in fata a peste 1000 de oameni.

Seful statului i-a transmis lui Mircea Geoana ca "oricat si-ar face injectii cu sondaje INSOMAR, alea sunt ca injectiile cu apa distilata, pot sa-ti ajunga in inima si sa mori de un tratament neadecvat". Basescu a apreciat ca perspectiva lui Geoana este sa devina un "cadavru politic". "Se lasa atat de mult manipulat de sondajele lui Vantu de la INSOMAR, de Ion Iliescu, de Vanghelie, de Hrebenciuc incat eu personal nu as putea nici in cele mai rele vise, daca nu as fi candidat, sa votez un astfel de om", a spus Basescu, citeaza NewsIn.

Seful statului a participat miercuri alaturi de sotia sa la un miting electoral organizat in Sala Tineretului din Braila, alaturi de seful statului fiind prezent ministrul interimar al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, si mai multi lideri locali.

Si liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat in ultimele zile ca in unele sondaje liderul PSD, Mircea Geoana, este cotat cu mai multe procente decat are in realitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.