In plina perioada a pomenilor electorale, directorul de campanie al PSD Timis, fostul secretar de stat, Adam Craciunescu, s-a gandit ca e bine sa-i rasplateasca pe amaratii din organizatiile teritoriale cu pizza expirata!
Descoperirea a fost facuta de reporterii de la Academia Catavencu, care sustin ca pe 25 octombrie, intr-un depozit din comuna Dumbravita, judetul Timis, a fost descarcat un TIR din Germania, plin cu pizza semipreparata. Potrivit acestora, termenul de valabilitate inscris pe cutii era 4 octombrie. Adica, pizza congelata expirase cu trei saptamani inainte de operatiunea de descarcare.

In zilele urmatoare, cutiile cu pizza au ajuns in mai multe organizatii locale ale PSD Timis si, ulterior, la divesi cetateni cu probleme sociale, prezenti la manifestarile electorale ale partidului.

Adam Craciunescu, pizzarul sef din Timis, a negat informatiile legate de pizza electorala expirata, in cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv.

Tot din categoria pomenilor electorale, zilele trecute, mai multi primari PD-L Timis au impartit ajutoarele de la UE pentru nevoiasi, in plase portocalii, cu sigla partidului-stat.

Cititi mai multe in Academia Catavencu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.