Partidul lui Dan Voiculescu, denuntat de presedintele Basescu drept "solutia imorala a guvernarii", nu va mai face parte din viitorul guvern, nici chiar din acela care are "menirea" sa fie picat in Parlament de doua ori, pentru a se putea declansa alegerile anticipate. Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca viitorul guvern care va fi propus de coalitie presedintelui Basescu va fi condus tot de premierul Tariceanu, dar nu va mai cuprinde si Partidul Conservator.

Berceanu a precizat ca nici in cazul in care Alianta va castiga anticipatele, Partidul Conservator nu va mai face parte din guvern. "Cu Partidul Conservator va fi o problema. Membrii PC nu au inteles ca politica nu seamana cu afacerile. Au fost tot timpul in situatia mustei care se muta de pe un taler pe altul pentru a inclina balanta la stanga sau la dreapta, insa la un moment dat s-ar putea sa vina pliciul si sa omoare musca", a spus liderul PD.

Reactia conservatorilor a fost prompta, ministrul (inca) Economiei, Codrut Seres, declarandu-ne ca "oricum, Partidul Conservator nu ar fi putut sa voteze impotriva unui guvern din care face parte". "Ar fi fost culmea ca eu, care sunt si senator, sa votez impotriva mea ca ministru!", a mai spus Seres.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.