BEC a admis noua contestatii ale organizatiilor locale ale PDL, care au solicitat desfiintarea hotararilor Birourilor Electorale Judetene de indepartare a afiselor si panourilor electorale ale lui Traian Basescu privind referendumul.
Birourile Electorale Judetene din Neamt, Giurgiu, Valcea, Suceava, Timis, Vaslui, Gorj, Arges, si cel din sectorul 3 din Bucuresti au decis in urma solicitarilor fie ale PSD+PC, fie ale PNL, sa dispuna indepartarea panourilor electorale reprezentandu-l pe Traian Basescu si avand mesaje referitoare la referendum, in conditiile in care actualul sef al statului este si candidat la alegerile prezidentiale.

Contestatiile organizatiilor PDL au fost admise de BEC si s-a dispus desfiintarea hotararilor initiale, transmite NewsIn.

Totodata, membrii BEC au admis doua contestatii formulate de Primaria Orasului Panciu si a Primariei comunei Golesti care solicitau eliminarea pantotajului electoral al PDL pe spatiul public, care nu avea certificate de urbanism si autorizatii de montare.

Pe 5 noiembrie, Biroul Electoral Central a admis alte constestatii depuse de PDL la adresa deciziilor luate de Birourile Electorale Judetene din Iasi si Constanta, de indepartare a afiselor pentru referendum de pe panourile de afisaj pentru campania electorala pentru prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.