Presedintele PSD, Mircea Geoana, cel al PNL, Crin Antonescu, si al UDMR, Marko Bela, nu participa la consultarile convocate de presedintele Traian Băsescu, avand activitati in teritoriu.
Astfel, din delegatia PSD+PC fac parte Dan Nica, Cristian Diaconescu si Sergiu Andon. Mircea Geoana nu a ajuns deoarece are activitati electorale in Bihor. De la PNL au mers Ludovic Orban si Radu Stroe. Crin Antonescu este asteptat la Focsani si Buzau.

Nici liderul UDMR, Marko Bela, nu este prezent, Uniunea fiind reprezentata de fostii secretari de stat Asztalos Csaba ai Demeter Andras. In schimb, liderul PDL Emil Boc nu lipseste de la consultari, transmite NewsIn.

Preşedintele Băsescu a chemat vineri la ora 11.00 liderii partidelor, minoritatilor si parlamentarilor independenti pentru a le prezenta concluziile consultarilor de joi seara pentru desemnarea unui nou premier


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.