Presedintele Traian Basescu si-a exprimat joi regretul ca in Bucuresti, care era un fief al sau din punct de vedere electoral, acum este la egalitate cu un alt candidat la Presedintie, dar a subliniat ca va castiga si al doilea mandat la Cotroceni, indiferent de cine va fi merge in turul doi.
"Eu o sa va spun un lucru simplu: o sa castig si al doilea mandat, fara sa va dau cifre.(..) Nu are relevanta din punctul meu de vedere cine intra in turul doi. Ce va pot spune cu oarecare regret ca.... si o regret in modul cel mai sincer, ca de unde Bucurestiul era un fief al meu acum sunt la egalitate cu un alt candidat in Bucuresti", a spus seful statului joi, in cadrul unei emisiuni la Realitatea FM.

Potrivit NewsIn, Basescu a refuzat sa dea numele candidatului cu care este in momentul de fata la egalitate in preferintele bucurestenilor si a apreciat ca a pierdut acest "fief" pentru ca a lasat locuitorilor Capitalei impresia ca nu s-a mai ocupat deloc de acest oras. "Nu, macar din cand in cand sa le fi dat semnale bucurestenilor, desi va rog sa ma credeti ca am si facut-o. Atunci cand Oprescu era blocat cu pasajul, am intervenit la Guvern sa dea ordonanta de urgenta necesara pentru ca Pasajul Basarab sa continue", a explicat seful statului.

" Regret mult ca, din neatentie, din stiu eu... prins de altele, am uitat sa-mi intretin relatia cu bucurestenii", a mai spus seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.