Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Prea Fericitul Daniel, il acuza pe liderul PRM de santaj si dezminte pentru acuzatiile de "complot electoral" pe care i le aduce Vadim si pentru folosirea bisericii in clipul electoral al tribunului.
Pe langa aceste reprosuri, Patriarhul Daniel il acuza pe tribun si a folosit imaginea bisericii in clipul sau electoral fara a cere aprobare.

Un comunicat al Bisericii Ortodoxe informeaza ca „in discutiile cu reprezentantii clasei politice, Patriarhul Romaniei, in spiritul neutralitatii politice a Bisericii Ortodoxe Romane, nu abordeaza chestiuni care tin de confruntarea electorala intre partide sau oameni politici, chiar daca acestia incearca sa-l informeze despre situatia in care se afla tara”, trasnsmite BOR.

Patriarhul transmite de asemenea ca ultima sa intalnirea cu Emil Boc si Adriean Videanu a fost pe 23 ianuarie 2009, cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la Unirea Principatelor Romane, si nu recent, in scopuri electorale, dupa cum insinueaza Vadim, transmite Inpolitics.

Este trist ca domnul Coneliu Vadim Tudor dezinformeaza opinia publica, denigreaza si incearca sa il santajeze pe Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane, desi nu ezita sa foloseasca in clipuri electorale imagini in care apare impreuna cu Patriarhul Romaniei si alti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane" se mai afirma in comunicatul Bisericii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.