Comisia de sanatate l-a invitat pe ministrul interimar al Sanatatii, Adriean Videanu, la audieri in cursul zilei de miercuri pentru clarificari despre masurile luate de Minister impotriva gripei porcine si despre viziunea sa privind deblocarea fondurilor necesare stoparii raspandirii virusului.
"Mizam pe prezenta ministrului Videanu la sedinta de investire a Guvernului Croitoru de miercuri si, dupa sedinta, il voi ruga personal sa vina la Comisia de sanatate", a precizat presedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, Rodica Nassar.

Deputatul a adaugat ca membrii Comisiei doresc sa afle masurile concrete luate de Minister pentru contracararea virusului AH1N!, dar si cum vede ministrul deblocarea fondurilor necesare stoparii raspandirii virusului, transmite NewsIn.

Ea a comentat ca "cei 27 milioane lei, deblocati pana acum sunt total insuficienti". "Personalul medical nu a mai fost platit de cateva luni, in plus nu exista materiale de protectie", a expus Nassar problemele din sistem.

Comisia de sanatate l-a audiat marti si pe secretarul de stat demisionar Adrian Streinu Cercel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.