Sorin Oprescu a declarat ca potrivit analizelor facute de oamenii sai, 88% din electoratul pe care il va strange pana la primul tur de scrutin va merge spre Basescu in turul II, daca el nu trece de turul I.
Oprescu a precizat ca nu face referire doar la electoratul nehotarat, dar si la cel de partid.

"Va dati seama ca nu pot sa mint, va dau cuvantul meu de onoare ca asa arata studiile, cele reale, nu cele care trec pe la Vanghelie sau alti strategi de partid inainte sa fie facute publice", a sustinut candidatul independent.

Potrivit acestuia, electoratul lui Antonescu, la indemnul acestuia daca nu va intra in turul doi, se va duce in mare parte spre Mircea Geoana.

Intrebat pe care dintre cei doi ii va vota in turul doi, in conditiile in care nu va trece de primul tur, Sorin Oprescu a afirmat ca este "exclus" sa-i dea votul lui Traian Basescu sau lui Mircea Geoana, transmite NewsIn.

"Exclus sa-i dau votul meu lui Basescu sau lui Geoana, dar am sa merg la vot, pentru ca sunt primar general si asa e frumos", a declarat Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.