Sulfina Barbu, ministru propus pentru mediu de PDL, sustine ca scenariul prezentat de Mircea Geoana, cu Elena Udrea premier, reprezinta o dezinformare si ca nu a fost discutat in interiorul PDL.
Deputatul PDL Sulfina Barbu a subliniat ca scenariul avansat de Mircea Geoana este o "dezinformare" si ca nu a fost discutat in PDL. Potrivit lui Barbu, democrat-liberalii vor discuta despre o noua propunere a partidului la functia de premier dupa ziua de miercuri, cand se va afla daca guvernul Croitoru va primi votul de investitura al Parlamentului sau nu, transmite NewsIn. [Culmea prezidentiala: Elena Udrea va fi nominalizata premier dupa 6 decembrie]

La randul sau, si liderul PDL de Buzau, Cezar Preda, a declarat ca scenariul prefigurat de Mircea Geoana este departe de intentiile formatiunii sale. Preda a spus, pentru NewsIn, ca "ideea apartine exclusiv candidatului PSD la presedintie, Mircea Geoana"."Ideea asta este numai in imaginatia bolnava a lui Mircea Geoana. Nu tot ce spune un prostanac trebuie comentat apoi de 100 de insi", a spus Preda.

Candidatul PSD la prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat, la mitingul electoral de la Targu Bujor, ca presedintele Traian Basescu urmareste prelungirea crizei cu trei luni prin dizolvarea Parlamentului, sa guverneze "cu ai lui" si cu Elena Udrea premier.

Geoana a precizat ca face referire la declaratiile de cu o seara inainte ale sefului statului, la Iasi, care afirma ca nu-si doreste alegeri anticipate, pentru "nu e momentul bun", insa dizolvarea Parlamentului poate fi o solutia de a debloca criza politica actuala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.