Deputatul PNL Relu Fenechiu a cerut 4200 de euro pentru o deplasare in Extremul Orient si Oceania in perioada 24 ianuarie-6 februarie 2010 la un curs privind practicile bunei guvernari, solicitarea fiind respinsa de conducerea Camerei Deputatilor.
Presedintele Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor, Relu Fenechiu (PNL) a primit o invitatie pentru a participa la un curs de durata privind practicile bunei guvernari, curs ce va avea loc in perioada 24 ianuarie-6 februarie 2010 la Bangkok (Thailanda), Auckland (Noua Zeelanda) si Sydney (Australia). Pentru participarea la curs se percepe o taxa de 4225 de euro de persoana, taxa in care este inclus suportul de curs, cazarea, micul dejun si transportul local la vizitele de documentare, transmite NewsIn.

In memorandumul intern al Secretariatului General al Camerei Deputatilor se arata ca deplasarea la cursul "Organizatiei pentru studierea habitatului din Australia" nu are caracter parlamentar. In consecinta, membrii Biroului Permanent au respins solicitarea. "Chiar reprezentantii PNL din Birou au cerut respingerea ei", a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau (PDL).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.