Premierul interimar Emi Boc a spus ca se va intoarce la catedra universitara dupa ce nu va mai conduce Executivul, subliniind ca nu va abandona niciodata meseria de cadru universitar.
Intrebat ce va face dupa ce Romania va avea un nou Guvern, Boc a afirmat ca se intoarce sa predea la Universitatea „Babes-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca.

"Voi face foarte bine, sunt sanatos, am catedra la universitate, ne vom vedea mai des la Cluj, asa ca nu este niciun fel de problema. Asta este principala mea meserie, pe care nu am abandonat-o si nu o voi abandona niciodata, indiferent de cat voi sta in politica”, a spus Emil Boc, in cadrul unei vizite la santierul Autostrazii Transilvania, transmite NewsIn.

Potrivit biografiei sale, Emil Boc este conferentiar doctor la Facultatea de Stiinte Politice si Administratie Publica si la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca, posturi pe care le-a suspendat in ianuarie 2009, cand a plecat la Bucuresti pentru a fi prim-ministru. Emil Boc este membru in Baroul Cluj din 1996.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.