Prim-vicepresedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Catalin Nechifor sustine ca mai multi parinti i s-au plans ca materialele electorale pentru referendum in care apare Traian Basescu le sperie copiii, motiv pentru care ar trebui afisate doar noaptea, "cu patrat rosu".
"Foarte multi oameni cu copii mici mi s-au plans ca afisele electorale ale lui Traian Basescu sperie copiii. O persoana cu capul taiat, cu ochii bulbucati, cu mesaj antisistem sperie copii. Semnalez CNA sau OPC sau Biroul Electoral Central ca aceste mash-uri de mari dimensiuni sa fie afisate doar noaptea, cu patrat rosu, pentru ca sperie copiii", a spus Nechifor, transmite corespondentul NewsIn.

In plus, deputatul PSD Ioan Catalin Nechifor a solicitat institutiilor abilitate interzicerea afiselor pentru referendum ale lui Traian Basescu pe motiv ca acesta foloseste drapelul national, lucru interzis de lege. Nechifor a declarat, in conferinta de presa la Suceava, ca, pe afisele pentru referendum, presedintele Traian Basescu are in mana un steag din care se vad partea albastra si cea galbena, incercand astfel sa „pacaleasca" legea electorala.

"Traian Basescu are nesimtirea sa foloseasca insemne nationale ale statului roman in contradictie cu legea electorala, fluturand steagul Romaniei din care s-a taiat partea rosie. Sunt afise pentru referendum in care Traian Basescu flutura un steag din care se vede doar galben si albastru", a spus Nechifor.

Acesta a facut referire si la incidentul de duminica, cand Mircea Geoana a fost fluierat la Falticeni, la Targul Marului, de echipa de campanie care il insotea pe seful campaniei electorale a lui Traian Basescu, vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, afirmand ca liderul democrat-liberal a fost cel care a transmis „indemnul de lupta catre oastea pedelista". "Prin aceasta atitudine de ranger din Vestul Salbatic, un om iesit dintr-o padure urata, a transmis acel indemn de lupta catre oastea pedelista, care si-a permis la o sarbatoare cetateneasca sa fluiere delegatia PSD si pe Mircea Geoana", a spus Nechifor.

Deputatul social-democrat a mai sustinut ca sambata, in timpul vizitei lui Mircea Geoana in judetul Suceava, au fost pregatite grupuri de tineri imbracati in portocaliu care sa fluiere delegatia PSD si in localitatile Gura Humorului si Campulung Moldovenesc, dar ca au renuntat pentru ca Gheorghe Flutur nu se afla in judet.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.