Fostul sef de stat este "complet recuperat", ne-a declarat medicul sau, Sorin Oprescu. Ion Iliescu a primit de la acesta, recent, niste pliante cu o-ferte de vacanta in Insulele Galapagos, pe care le-a refuzat cu un prompt "du-te, dom'le, de aici!"

De doua saptamani, se zvoneste ca Ion Iliescu s-ar afla la o clinica privata prin Germania, pe fondul lipsei sale din viata publica romaneasca. "Nu este nimic adevarat. Nu mai stiu exact ce face. Stiu doar ca s-a dus la o intalnire la Munchen si a prezentat o lucrare despre globalizare", ne-a informat Sorin Oprescu. In 15 mai, a doua zi dupa puseul de tensiune suferit, Iliescu a fost internat la Spitalul Elias. Au urmat analize efectuate in alte doua spitale: "C.C.Iliescu" si Spitalul de Urgenta Floreasca, unde s-a operat o angiocoronarografie. Senatorul si-a petrecut perioada de recuperare acasa, sub stricta supraveghere a sotiei sale, Nina.

CA UN PRUNC

Iliescu "da acum din maini si din picioare", a mai spus directorul Spitalului Elias, dand asigurari ca nu exista motive de ingrijorare in privinta starii sale de sanatate pentru ca este recuperat. Intrebat ce recomandari i-a dat pacientului pentru perioada de vara, Oprescu a raspuns: "Iliescu are o singura recomandare: liber!"


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.