Liderul PNL, Crin Antonescu, si-a lansat public sloganul de campanie: "Pariez pe Romania Bunului simt", duminica, la Cluj.
Liberalul ii indeamna pe romani la o noua revolutie, de data aceaasta una pasnica, a normalitatii si a competentei.

"Va propun sa facem impreuna inca o revolutie, de data aceasta una pasnica, sa construim o Romanie in care clientelele sa fie concediate si elitele sa fie aduse acolo unde le este locul", a declarat liberalul.

Antonescu a mai spus ca pariaza pe "Romania Bunului Simt", acesta fiind sloganul adoptat de liderul PNL in campania prezidentiala. Liberalul a reusit si aducerea unui plus de credibilitate campaniei sale, prin asocierea sa cu eroina clujeana Doina Cornea.

"Aceasta este Romania pentru care merita sa ne batem, pe care eu mizez. Si asta pentru ca majoritatea romanilor sunt oameni de bun simt, sunt oameni care vor sa fie tratati cu bun simt. Cred ca Romania seamana cu o doamna pe care am avut cinstea s-o vizitez azi dimineata aici la Cluj, doamna Doina Cornea. Romania e ca doamna Cornea, buna, generoasa, sensibila, blanda, care are curajul sa spuna adevarul, chiar daca e jignita si ignorata", sustine Antonescu.

Presedintele PNL a marturisit ca a fost sfatuit de apropiati sa renunte la acest slogan dupa ce a aflat ca presedintele Traian Basescu a copiat ideea si a venit cu ceva asemanator.

"Nu am sa renunt. Ce se poate intampla decat sa mergem amandoi in campanie cu ceva asemanator? Nu am teama de a se intampla acest lucru. Cred ca romanii vor aprecia corect cui i se potriveste mai bine acest slogan", si-a exprimat increderea candidatul liberal.

El a mai spus ca daca intr-adevar Traian Basescu a procedat astfel, atunci presedintele a mai incalcat doua porunci fundamentale: sa nu minti si sa nu furi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.